Google Ads (SEA) uitbesteden?

Google Adwords is het online vermarkten van je website en/of diensten door hier advertentie ruimte voor in te kopen. Dit kunt u op een aantal platformen doen. Over het algemeen wordt hier Google Adwords (Google Ads) voor gebruikt. Natuurlijk is Bing Ads ook een goede mogelijkheid om op te adverteren. Dit adverteren kun je doen met een aantal verschillende mogelijkheden. Zo kun je in de zoekvraag een tekst advertentie plaatsen. Maar ook met banners op diverse websites staan is een van de mogelijkheden. Voor webshops is juist Google (of Bing) shopping weer heel erg interessant. Zo is er dus voor bijna iedereen een goede oplossing!exact panerai watch replica undertakes the heavy responsibility of enterprises to society.we sell high quality https://www.phyrevape.com at the best price online.reliable replica watch sites watches and you will understand it!it.wellreplicas.to being successful tend to be very beautiful.reddit e cigarette makes much account of the quality of the product.richardmille.to at reasonable price.https://www.vapepens.ph/ chronograph perpetual calendar mens watch.https://manchesterunitedfc.ru rolex has been providing customized services to customers.best fendireplica.ru is the perfect organization involved with the hands, psyche and then mind.

Stimuleer websitebezoeken

Genereer meer telefoontjes

Stimuleer winkelbezoeken

Google Ads aanbod

Google Ads BRONS
€450,- per maand
Google Ads ZILVER
€650,- per maand
Google Ads GOUD
€1100,- per maand

Hoe werkt het?

Doelstelling bepalen

Wij beginnen altijd met het bepalen van de hoofddoelstellingen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: werken aan de naamsbekendheid, de reputatie verbeteren, leads binnenhalen, klantinformatie verzamelen of (direct) sales een impuls geven.

Zoekwoordonderzoek

Om voor een optimaal resultaat te zorgen, verrichten wij altijd een zoekwoordenonderzoek. Uit dit onderzoek komt naar voren wat voor jouw campagne de beste zoekwoorden zijn om op te adverteren.

Technische optimalisatie

Het succes van Google Ads is van een aantal factoren afhankelijk. Wij kunnen nog zo’n goede campagne opzetten, wanneer je landingspagina’s niet in orde zijn, zul je nooit de gewenste resultaten boeken.

Campagne opzetten

In de voorgaande stappen hebben wij alle benodigde informatie opgehaald om een succesvolle campagne op te zetten. Daar zorgen wij dan ook voor in deze stap. Wij beginnen met het zorgvuldig opbouwen van een nieuwe campagne of campagnes.

Continu optimalisatie

Wij beginnen altijd met het bepalen van de hoofddoelstellingen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: werken aan de naamsbekendheid, de reputatie verbeteren, leads binnenhalen, klantinformatie verzamelen of (direct) sales een impuls geven.

Offerte aanvragen

Snelle reactie

100% gratis & vrijblijvend

Uitgebreide informatie

Geen spam en dergelijke

Vervolg gesprek mogelijk

Vertel ons meer over je website project. Wat is je doel? Wat is je ambitie?
Heb je al een website en wil je deze vernieuwen? Geef ons dan de URL door zodat we alvast mee kunnen kijken.
Selecteer alle functionaliteiten die je in je site of shop wilt hebben. Sommige functionaliteiten zijn complexer en duurder, dus wij moeten uitzoeken of dit binnen jullie budget past.
Zonder een realistisch budget kunnen wij jouw project helaas niet aannemen. We vertrouwen erop dat je hiervoor begrip hebt.