SEO optimalisatie in Den Haag?

SEO optimalisatie in Den Haag? SEO (Search Engine Optimization) is wanneer u de zichtbaarheid van uw website wilt vergroten door middel van onbetaalde resultaten in een zoekmachine zoals Google. U kunt uw vindbaarheid vergroten door relevante teksten te schrijven die over uw branche gaan. Daarbij is het optimaliseren van uw website ook belangrijk. Dat kan door u website website bijvoorbeeld gebruiksvriendelijk te maken. 
SEA staat voor Search Engine Advertising. Het is iets heel anders dan SEO. SEA verhoogt het verkeer naar uw website via digitale advertenties. Het betekent dat uw bedrijf telkens betaald wanneer een bezoeker op uw advertentie klikt die beschikbaar is in de zoekmachine. Deze worden bovenaan de resultatenpagina gemarkeerd in een lichtgeel vakje of aan de rechterkant van de onbetaalde resultaten. SEA kan ook worden benoemd als SEM (Search Engine Marketing) of CPC (Cost Per Click)

SEO optimalisatie

SEO optimalisatie in Den Haag? Wij voorzien uw website of webshop van SEO optimalisatie. Dit doen we op basis van onze intakegesprek en marketingstrategie.

Sociaal media marketing

Sociaal media marketing uitbesteden? Wij voorzien u van marketing op Facebook & Instagram. Wij focussen ons op het resultaat en stellen onze campagnes op op basis van onze marketingstrategie.

Animatie marketing

Animatievideo laten maken? Wij ontwerpen animatievideo's op maat, waarmee de marketing van uw onderneming ondersteunen. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden.

SEO check-up

We starten met een SEO check-up, ook wel een 0 meting. Met deze check-up meten we de website op 3 factoren, namelijk: Techniek, content en autoriteit. Vanuit deze check-up kunnen we precies aangeven welke SEO ondersteuning er nodig is. We geven ook een prognose van de verwachtte resultaten.

SEO stappen uitvoeren

We starten met een zoekwoord- & concurrentieanalyse, we verwerken deze zoekwoorden in de de content van je website, verbeteren de techniek en maken een plan om meer autoriteit te verkrijgen.

Meten & bijsturen

Met onze tools meten de ranking van de zoekwoorden in Google. We analyseren stijgingen en dalingen en hebben inzichtelijk waar verder geoptimaliseerd kan worden. We rapporteren periodiek en adviseren waar nodig.

Animatie video laten maken in Den Haag?

U kunt een animatievideo laten maken voor uw onderneming, een nieuw product, promotie van een evenement of voor de open dag van uw school/universiteit, oftewel: voor alles. Met animatie kun je alles creëren wat je wilt: of het nu om een concreet product gaat, een idee, een visie of de stappen van een project, met animatie is gewoon alles mogelijk. Dat is ook handig als je een product wilt laten zien dat nog niet bestaat, zoals een app of een nieuwe machine.

Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden

pijl oranje gebogen oneffen

Offerte aanvragen

Snelle reactie

100% gratis & vrijblijvend

Uitgebreide informatie

Geen spam en dergelijke

Vervolg gesprek mogelijk

Vertel ons meer over je website project. Wat is je doel? Wat is je ambitie?
Heb je al een website en wil je deze vernieuwen? Geef ons dan de URL door zodat we alvast mee kunnen kijken.
Selecteer alle functionaliteiten die je in je site of shop wilt hebben. Sommige functionaliteiten zijn complexer en duurder, dus wij moeten uitzoeken of dit binnen jullie budget past.
Zonder een realistisch budget kunnen wij jouw project helaas niet aannemen. We vertrouwen erop dat je hiervoor begrip hebt.