Webshop laten maken in Den Haag?

Een webshop laten maken in Den Haag kan er voor zorgen dat u niet langer afhankelijk bent van een fysieke winkel. Nog steeds neemt het aantal ondernemers dat een webshop laat bouwen met de dag toe. Dit is ook geen rare transitie: een webwinkel is goedkoop in het onderhoud en u bespaart kosten aan personeel. Doordat u uw webshop laat maken met WordPress, Magento of ander CMS kunt u het beheer hiervan geheel zelf afhandelen. Toch is het bouwen van een professionele webshop een intensief proces, waar u de juiste partij voor nodig heeft. 

Mobiel responsive

Gebruiksvriendelijk

Zoekmachine vriendelijk

Altijd op maat gemaakt!

Welk product je ook verkoopt, wij ontwikkelen samen met jou een succesvolle webshop die volledig voldoet aan jouw wensen en gebruiksvriendelijk is op alle apparaten (mobiel, tablet en desktop). Zo kun jij jouw klanten optimaal van dienst zijn.

Wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Intakegesprek

Wil je een website of webshop laten maken, dan is het intakegesprek belangrijk, want tijdens dat gesprek worden wensen, eisen en ideeën uitgewisseld en wordt een eerste stappenplan gemaakt.

Strategie

Dit is de basis voor een goed presterende nieuwe website. De oude website wordt doorgenomen, we bekijken de doelen, KPI’s en persona’s in de kickoff meeting.

Ontwerp & ontwikkeling

We maken de eerste opzet voor de website samen met de navigatie en implementeren de functionaliteiten.

Testen

Na de ontwikkeling wordt er getest door ons, maar ook door jullie. De content kan bovendien gevuld worden.

Oplevering

We leveren de website meestal binnen 14 dagen op. De duur van de ontwikkeling is natuurlijk afhankelijk van de eisen. en beginnen met het verzamelen van data.

Optimalisatie en onderhoud

We gebruiken de gegevens van de bezoekers om verbeteringen te maken. Bovendien houden we de website veilig.

Betaalmethode

Klanten kunnen betalen met IDEAL, PayPal, Creditcard, overschrijving of achteraf. Wij bieden allerlei betaalmogelijkheden, waardoor de betalingen simpel worden gedaan. Wij zorgen voor een veilig betaalomgeving met SSL.

Product- en voorraadbeheer

Met een beheersysteem kun je controle hebben over al je producten. Je kan producten bewerken, prijzen wijzigen, foto’s plaatsen en nog veel meer. Met onze webshop beheer je al je producten tot in detail. Daarnaast is het mogelijk om voorraad bij te houden. Denk hierbij aan meldingen die automatisch worden verstuurd bij lage voorraad, bestellingen niet worden geaccepteerd wegens te lage voorraad en nog veel meer.

Wat kost een webshop?

Een webshop laten maken in Den Haag? Eén van de meest gestelde vragen blijft: Wat zijn de totale kosten voor de website die ik bij jullie laat maken?
Een antwoord hierop is niet eenvoudig te geven. Dit is helemaal afhankelijk van de functionaliteiten die je graag in de website wil hebben. Wij bieden professionele websites met eigen huisstijl al aan vanaf slechts €1.500,-. Eventuele maatwerk uitbreiding van de functionaliteiten van uw website of webshop is mogelijk tegen een meerprijs. Deze wordt met onze programmeer kennis geïmplementeerd. 

Doeltreffend

Betrouwbaar

Gunstig

Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden

Lum_compress30-min
Bed_compress58-min
mISS_compress42-min

Offerte aanvragen

Snelle reactie

100% gratis & vrijblijvend

Uitgebreide informatie

Geen spam en dergelijke

Vervolg gesprek mogelijk

Vertel ons meer over je website project. Wat is je doel? Wat is je ambitie?
Heb je al een website en wil je deze vernieuwen? Geef ons dan de URL door zodat we alvast mee kunnen kijken.
Selecteer alle functionaliteiten die je in je site of shop wilt hebben. Sommige functionaliteiten zijn complexer en duurder, dus wij moeten uitzoeken of dit binnen jullie budget past.
Zonder een realistisch budget kunnen wij jouw project helaas niet aannemen. We vertrouwen erop dat je hiervoor begrip hebt.