Site laten maken in Utrecht?

Een website laten maken in Utrecht? De website past niet meer bij het bedrijf of er is nog geen website. De concurrentie heeft goede websites en jullie moeten nu in actie komen. De nieuwe site moet voor meer bezoekers en meer klanten zorgen.

Wij lossen deze problemen op! Een website is al lang veel meer dan een communicatiemiddel. In de ogen van je klant is je website je bedrijf, maar dan online. Een goed vindbare, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website draagt dan ook direct bij aan je bedrijfssucces. Daarom ontwerpt W3bapp websites die uitermate functioneren en zeer aantrekkelijk uitzien. Dit doen we geheel met uw hulp. Daarmee garanderen we dat alles naar uw wensen zijn. Met een gedreven team van ontwikkelaars, designers en andere professionals combineren wij strategie, creativiteit en techniek. Het gemiddelde klantbeoordelingscijfer voor W3bapp is 8,7

Onze werkwijze

Intakegesprek

Wil je een website of webshop laten maken, dan is het intakegesprek belangrijk, want tijdens dat gesprek worden wensen, eisen en ideeën uitgewisseld en wordt een eerste stappenplan gemaakt.

Strategie

Dit is de basis voor een goed presterende nieuwe website. De oude website wordt doorgenomen, we bekijken de doelen, KPI’s en persona’s in de kickoff meeting.

Ontwerp & ontwikkeling

We maken de eerste opzet voor de website samen met de navigatie en implementeren de functionaliteiten.

Testen

Na de ontwikkeling wordt er getest door ons, maar ook door jullie. De content kan bovendien gevuld worden.

Oplevering

We leveren de website meestal binnen 14 dagen op. De duur van de ontwikkeling is natuurlijk afhankelijk van de eisen. en beginnen met het verzamelen van data.

Optimalisatie en onderhoud

We gebruiken de gegevens van de bezoekers om verbeteringen te maken. Bovendien houden we de website veilig.

Doeltreffend

Betrouwbaar

Gunstig

Wat kost een website?

Een website laten maken in Utrecht? Eén van de meest gestelde vragen blijft: Wat zijn de totale kosten voor de website die ik bij jullie laat maken?
Een antwoord hierop is niet eenvoudig te geven. Dit is helemaal afhankelijk van de functionaliteiten die je graag in de website wil hebben. Wij bieden professionele websites met eigen huisstijl al aan vanaf slechts €799,-. Eventuele uitbreiding van de functionaliteiten van uw website of webshop is mogelijk tegen een meerprijs. Deze wordt met onze programmeer kennis geïmplementeerd. 

Jij beslist, wij bouwen!

Webshop laten maken?

Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden

Filiz_compress17-min
Har_compress8-min
Sks_compress69-min

Offerte aanvragen

Snelle reactie

100% gratis & vrijblijvend

Uitgebreide informatie

Geen spam en dergelijke

Vervolg gesprek mogelijk

Vertel ons meer over je website project. Wat is je doel? Wat is je ambitie?
Heb je al een website en wil je deze vernieuwen? Geef ons dan de URL door zodat we alvast mee kunnen kijken.
Selecteer alle functionaliteiten die je in je site of shop wilt hebben. Sommige functionaliteiten zijn complexer en duurder, dus wij moeten uitzoeken of dit binnen jullie budget past.
Zonder een realistisch budget kunnen wij jouw project helaas niet aannemen. We vertrouwen erop dat je hiervoor begrip hebt.